NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanA Nemzeti Vese Program beszámolója (2014 I. félév)

2014.07.16

A Nemzeti vese Program áttekintette az idei év első felében végzett munkáját.


A Világnapot egy budapesti központi rendezvénnyel ünnepeltük, de nagy örömünkre emellett országszerte számos helyi eseménnyel is megemlékeztek a társadalom számára fontos információkat és üzenetet hordozó Vese Világnapról.

A világnapi rendezvényeken, eseményeken túl folytatjuk tervezett céljaink eléréséhez szükséges munkát: Aktívan részt veszünk a szakmai és társszakmai tudományos rendezvényeken (Magyar Diabetesz Társaság Éves Kongresszusa, Debreceni Nephrológiai Napok).

Minden társadalmi tájékoztatást, edukációt lehetővé tevő alkalmat megragadunk és örömmel teszünk eleget az ilyen jellegű meghívásoknak. Májusban a mosonmagyaróvári egészség- és sportnapon vettünk részt mint kiállítók, júniusban egyrészt a Hegyvidék Egészségnapon voltunk jelen, másrészt a Szenior Akadémia vendégei voltunk egy külön estés előadással. Dr. Barna István „Hogyan előzzük meg a magas vérnyomás szövődményeit?” címmel tartott előadást a Villányi úti Konferenciaközpontban, több mint 100 érdeklődőnek.

A teljes beszámolót itt érheti el

Részletek, még több hír a vesebetegség.hu-n


Magyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care