NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanCsiribúúú - csiribááá! A vesés varázslat megtörtént!

2016.11.14

Köszönjük az adományozóknak, hogy ezt a vesés varázslatot lehetővé tették!


A tavaszi Vivicittá futáson segítségetekkel 433 000 Ft-t gyűjtöttünk! Célunk az SE I. sz. Gyermekklinika Vese és Művese Osztályának gyermek- és családbaráttá varázslása volt!

A Vese- és Műveseosztály dolgozóival, az intézmény vezetőivel egyeztetve a befolyt összegből sok szép, vidám és hasznos dolgot vásároltunk (gyerek puffok, játéktárolók, gyerekszőnyeg, gyerekbútorok, evőeszköz, színes takarók, pad, hirdetőtábla, vizsgálóasztalhoz fellépő gyereklépcső, gyerekkukák, színes poharak, tálcák). A dialízis osztály gyemekei kaptak egy hatalmas plüsselefántot is, amit DiaLIZInek neveztünk el. Ezenkívük a Veseosztály kezelőjébe vadonatúj asztali számítógép és monitor került!

Köszönjük adománygyűjtő futó nagyköveteinknek - Kisbakonyi Fanni, Dr. Andorka Csilla, Dr. Garai Réka,  Galla Gergő, Dr. Rokszin Richárd - lelkes és kitartó kampányukat, futásukat! Köszönjük az adományozóknak, hogy ezt a vesés varázslatot lehetővé tették!

Hálásak vagyunk a jougyekert.hu-nak és a BSI, Budapest Sportirodának, hogy lehetőséget biztosítottak, hogy segítségükkel varázsolhattunk!

Tolmácsolva a Veseosztály vezetőjének, Reusz professzor úrnak köszönetét is: KÖSZÖNJÜK!

Magyar Nephrológiai Alapítvány / Nemzeti Vese Program

 
Magyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care