NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanKiváló Orvostechnológiai Vállalat a Diaverum

2014.11.19

A gazdálkodási nehézségek ellenére is világszínvonalú gyógyítás, kutatás és oktatás folyik az egészségügyben.


A hazai kórházakban és egyetemi klinikákon a gazdálkodási nehézségek ellenére is világszínvonalú gyógyítás, kutatás és oktatás folyik. A számukra kiírt pályázat e munka minőségének mérését szolgálta. Az egészségügyben tevékenykedő vállalatok munkáját is értékelte a zsűri. Emellett különdíjat adott át a legkiválóbb kardiológiai központnak és a kimagasló teljesítményt nyújtó rezidenseknek - írta a Figyelő Online.

A díjazottak közé került a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ. Az Uzsoki Utcai Kórház érdemelte ki a Kiváló Fővárosi Kórház 2014 díjat, a Soproni Gyógyközpont kapta a Kiváló Városi Kórház, 2014 elismerést. A Kiváló Gyógyszertár, 2014 díjat a zsűri a szegedi Kígyó Gyógyszertárnak ítélte oda, a Kiváló Gyógyszergyár, 2014 díjat a SANOFI-AVENTIS Zrt érdemelte ki. A zsűri értékelése alapján a MEDITOP GYógyszeripari Kft. nyerte el a Kiváló Gyógyszeripari KKV, 2014 elismerést és a Diaverum Hungary Kft. nyerte a Kiváló Orvostechnológiai Vállalat, 2014 díjat.

A Medicina Évkönyv főtámogatója a B. Braun Magyarország különdíját a zsűri értékelés alapján a szakkórházak kategóriájában a Heim Pál Gyerekkórház kapta. A Medicina Évkönyv kiemelt támogatója Egis Gyógyszergyár Zrt. különdíját a Kardiológiai Centrumok kategóriájában a zsűri a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájának adományozta. A Medicina Évkönyv kiemelt támogatója a SANOFI-AVENTIS Zrt. Kiváló Rezidens kategóriájában alapított különdíját Dr. Pócza Péter a Semmelweis Egyetem Kísérleti Rákkutató Intézet I. számú Patológiai Intézetének rezidense és Dr. Cseh Áron a Semmelweis Egyetem I. számú Gyermekklinika csecsemő- és gyermekgyógyászat rezidense érdemelte ki.

Forrás: Figyelő OnlineMagyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care