NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanMásodszorra is a Legjobb Munkahely a B. Braun

2016.10.28

Immáron második alkalommal lett kategóriájában a legjobb munkahely a B. Braun Avitum.


A világ vezető humánerőforrás-tanácsadó cégeként ismert Aon Hewitt 16. alkalommal mérte fel a hazai munkavállalók munkahelyükről alkotott véleményét és vállalatuk iránti elkötelezettségét. A felmérésben 91 magyarországi vállalat 44 000 munkavállalója és 400 felsővezetője vett részt. Az Aon Legjobb Munkahely díjat három kategóriában hirdették ki, amelyek között a 250-1000 főt foglalkoztató vállalatok közül a dolgozók körében végzett felmérés alapján - immáron második alkalommal - az egyik legjobb munkahely a 25 éves évfordulóját ünneplő B. Braun Avitum lett - tudatta közleményben a vállalat.

Az emberi érték és szakértelem egyre jobban felértékelődik a vállalatok világában. Ennek megfelelően a vállalati kultúrák is az emberközpontúságot helyezik előtérbe, és arra törekszenek, hogy a munkahelyük iránt elkötelezett munkavállalókkal dolgozzanak. Idén - 2005 óta először - változó tendencia mutatkozott meg a hazai munkaerőpiacon: csökkent a munkavállalók elkötelezettsége a cégük iránt és bátrabban mernek munkahelyet váltani. Ez a tendencia azonban nem figyelhető meg a Legjobb Munkahelyeknél, ahol továbbra is nőtt a dolgozók elkötelezettsége a munkahelyük iránt.

A B. Braun Avitum második alkalommal nyerte el a dolgozók visszajelzése alapján az Aon Legjobb Munkahely címet a 250-1000 főt foglalkoztató vállalatok kategóriájában. A B. Braun Avitum úttörő volt 25 évvel ezelőtt a hazai egészségügyben. Neki köszönhette több ezer vesebeteg az életét, hiszen a vállalat indította el a 90-es évek elején a hazai dialízisellátás európai színvonalra történő fejlesztését.

Napjainkban a cég több mint 2500 vesebeteg számára nyújt minőségi és életben tartó kezelést. A cég 100 mérnök munkatársat foglalkoztató fejlesztési divízióján készült szoftverek a világ 85 országában több mint 85 000 dialízis gépen futnak.

Emellett a B. Braun Avitum központi szolgáltatásokat nyújt a teljes hazai cégcsoport részére, de a felmérés eredménye értékesítői csapatának elkötelezettségét is tükrözi, amely 16 terápiás területen 5000 termékkel szolgálja a hazai egészségügyet.

„A B. Braun – jóllehet, multinacionális cég – alapítása óta családi vállalkozásként üzemel. Vállalati filozófiánkhoz hozzátartozik az emberközpontúság és a kollégáink megbecsülése. Egy csapatként dolgozunk és tudatában vagyunk annak, hogy legyen szó kiemelkedő üzleti eredményről, egy újabb elnyert díjról, vagy technológiai innovációról, minden egyes kollégánk ott van a sikeres teljesítményünk mögött. Nagy figyelmet fordítunk a vállalaton belüli őszinte párbeszédre, a folyamatos információátadásra, céljaink egyértelmű kommunikációjára és az egyén képességeinek kibontakoztatására. Vezetőink ajtaja pedig mindig nyitva áll a munkatársak előtt.

Ugyanakkor hasonlóan fontos, hogy folyamataink egyértelműen szabályozottak, eredményességük pedig folyamatosan monitorozott és a legjobb iparági értékekkel kerül összevetésre. Rendszereink magas színvonalának és az emberi kapcsolatoknak köszönhető, hogy a kollégáink elkötelezettek a B. Braun iránt, és sokan több mint 25 éve, a kezdetektől dolgoznak velünk" – nyilatkozta Horn Péter a B. Braun-vállalatcsoport vezérigazgatója, aki szintén a kezdetek óta a vállalatnál dolgozik.

 „Legjobb munkahelynek lenni igazán megtisztelő kitüntetés, amely legfontosabb elismerése eddigi munkánknak. A díj tükrözi, hogy sikerült a céljainkkal azonosuló és azért tenni akaró közösséget kialakítanunk. A vezetőség nevében szeretném megköszönni az összes kollégámnak az elkötelezett munkát és biztosítani őket arról, hogy továbbra is azon leszünk, hogy a jelenlegi és a jövendőbeli munkatársaink egyaránt büszkék lehessenek rá, hogy olyan munkahelyük van, ahol a legjobb dolgozni" – tette hozzá Horn Péter a díj kapcsán.

Legjobb Munkahelynek lenni érték, mind a

Az Aon Legjobb Munkahely díjakat október 27-én adták át a HR-fesztivál keretén belül az Akváriumban.

Forrás: vesebetegeség.hu
Magyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care