NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanMi is nyaralunk tábor: Kiállítás és jótékonysági aukció

2016.05.27

A színvonalas és tartalmas programok érdekében idén ismert kortárs művészek alkotásait bocsátják árverésre.


A Transzplantációs Alapítvány kiállítást és jótékonysági aukciót hirdet a "Mi is nyaralunk" tábor javára kortárs képzőművészek felajánlott műalkotásaiból.

A Transzplantációs Alapítvány egyik legfontosabb programja az egyhetes „Mi is nyaralunk” elnevezésű tábor. Célja a szervátültetett gyermekek testi-lelki rehabilitációja, valamint társadalmi re-integrációja. A táborban a közösségi életbe való sikeres visszatérésüket rekreációs programokkal segítjük: csoportos beszélgetésekkel, sok sporttal, kalandparkkal, motorozással, együttes játékkal. Fontosnak tartjuk, hogy az érintett családok minél előbb felismerjék, hogy gyerekeik, a súlyos és gyakran hosszú évekig tartó betegség után, a sikeres szervátültetésnek köszönhetően újra teljes értékű életet élhetnek.

A tábort 2004 óta minden nyáron megrendezzük. A 18 év alatti szervátültetett és szervátültetésre váró gyermekek, testvéreik és egy felnőtt kísérő családtag ingyen üdülhet a Balatonnál. 2015-ben közel 100 gyermek, 75 szülő és 25 önkéntes vett részt a táborban.

Mivel alapítványunk teljes egészében adományokból tartja fenn magát, a nyári tábor anyagi feltételeinek megteremtésére évről évre várunk adományokat. A színvonalas és tartalmas programok biztosítása érdekében idén ismert kortárs művészek alkotásait bocsátjuk árverésre - írta felhívásában a civil szervezet.

A művekre május 30. 17:00-ig az Axioart.com-on lehet vételi ajánlatot küldeni. http://axioart.com/aukcio/elso-jotekonysagi-muveszeti-aukcio
Az alkotásokat május 30-án állítjuk ki az A38 hajón. A kiállítást 11:00-kor nyitjuk meg.
Az élő aukcióra május 31-én 17:00-kor kerül sor.

Részletes információ: http://transalap.hu/jotekonysagi-aukcio.html

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Magyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care