NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanNPV: ez történt 2013-ban

2014.01.30

Számos fontos és sikeres rendezvényen irányítottuk a figyelmet a vesebetegségek megelőzésére, és az egyre korszerűbb kezelési lehetőségekre.


Látványos Vese Világnapi programsorozat, plakát- és médiapályázat, terebélyesedő médiakapcsolatok az ismeretterjesztésben, hasznos betegfórumok és orvostovábbképzések a hétköznapokban – csak néhány állomás a Nemzeti vese Program tavalyi évre megfogalmazott és megvalósult céljai közül. A Program alapítói és szakmai közreműködői számos fontos és sikeres rendezvényen irányították a figyelmet a vese védelmére, a vesebetegségek megelőzésére, illetve a kezelési lehetőségek egyre korszerűbb megoldásaira 2013-ban is. Bár az összefoglalóban nem szerepel, hűséges olvasóink tudják, hogy a Nemzeti Vese Program honlapja 2013-ban folyamatos hírszolgáltatással, színes tudósításokkal és médiakörképekkel követte a program tevékenységét (a cikkeket a 2013-as archívum menüpontban találják). Az alábbiakban, a logóra kattintva az NVP 2013-as munkájáról olvashatnak képes beszámolót.
Magyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care