NEMZETI VESE PROGRAM INFORMÁCIÓ

INFO@VESEBETEGSEG.HU

Hírek

Vese Világnapi programok az országbanÚj vezető a Diaverum művesehálózat élén

2013.08.05

Augusztus elejétől Kulifai Gábor váltja a Németországban vezető beosztásba kerülő Széchenyi Kornélt a 11 magyarországi dialízis központot működtető hálózat élén.


A Diaverum Hungary Kft. tájékoztatása szerint 2013. augusztus 1-től Kulifai Gábor látja el a 11 magyar dialízis központjában 850 krónikus vesebeteget ellátó Diaverum Hungary Kft. és a Diaverum Kft. ügyvezető igazgatói feladatait. A korábbi ügyvezető igazgató, dr. Széchenyi Kornél a németországi Diaverum Deutschland GmbH vezetőjeként folytatja tovább munkáját.

Kulifai Gábor 2001-ben végzett a Pénzügyi-Számviteli Főiskolán, a Közép-Európai Egyetem MBA diplomáját 2012-ben szerezte meg. A Diaverumnál és jogelődjénél 2006 óta dolgozik, főkönyvelő, később informatikai vezető, 2010 óta a cég gazdasági és informatikai igazgatója.

„Az elmúlt években gazdasági igazgatóként megtanultam, hogyan lehet egy dialízis hálózatot a költségek folyamatos optimalizálásával, a maximális orvos-szakmai eredményeket a legmagasabb betegelégedettséggel párosítva működtetni. A jövőben ügyvezető igazgatóként ezt a munkát folytatom, hiszen egy nemzetközi dialízis szolgáltatónak csak az lehet a célja, hogy a magyar vesebetegek életminősége minél jobb legyen” – nyilatkozta lapunknak Kulifai Gábor a váltást követően. A Diaverum dialízis hálózat orvos-szakmai munkáját a továbbiakban is dr. Török Marietta hálózati orvosigazgató irányítja.

Magyar Nephrologiai Társaság Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért Magyar Szervátültetettek Szövetsége B. Braun Diaverum Fresenius Medical Care